Häromdagen fick jag höra av min kompis bror att det är bra för människor att fasta. Jag kommer inte ihåg den exakta förklaringen men det hade något att göra med att kroppen blir chockad då den inte får någon mat och måste därför jobba mer. Jag tyckte det kändes logiskt, människor har i alla tider fastat så det måste ju ligga någonting i det. Eftersom jag är nybörjare så började jag med att fasta i tre dagar. Då åt jag ingenting förutom att dricka vatten. Det gick ganska bra med hungerkänslorna. Det enda som var lite jobbigt var det sociala. Jag skulle ha ett lunchmöte på en restaurang nacka och kunde då inte beställa någon mat. Det blev lite konstigt, men när jag förklarade så verkade allt okej. Det var lite jobbigt ibland, mest när man skulle sova, men annars så gick det bra. Jag mådde dessutom mycket bättre efteråt. Jag skulle rekommendera folk att prova detta.